Ruko Smartair adgangskontrol

Hvad er SmartAir

SmartAir er et elektronisk låsesystem med mange smarte funktioner og detaljer. Systemet er en enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning, hvor du slipper for både nøgler og kabler. SmartAir fungerer ved, at de indbyggede medier konstant bærer oplysningerne mellem online og offline enhederne, således de forskellige enheder altid er opdateret med de sidste nye brugerdata. SmartAir adgangskontrol er fremstillet af de bedste materialer og med en teknologi, der sikrer dig lang levetid og høj ydeevne.

Fordele

Med SmartAir adgangskontrol kan du nemt kombinere det traditionelle online system med de fleksible offline langskilte. SmartAir tilgodeser behovet for en fleksibel sikkerhed både nu og i fremtiden, idet systemet nemt kan ændres og udvides. SmartAir adgangskontrol fra HV Låseteknik kan monteres som 100 % kabelfrit system, hvilket giver dig stor fleksibilitet og lave omkostninger. SmartAir giver dig mulighed for en praktisk tidsstyring af døre og brugere, så du kan indstille døren til automatisk at åbne på et bestemt tidspunkt, og nægte brugere adgang fx. om natten.

Fleksibel løsning

SmartAir adgangskontrol fra HV Låseteknik giver dig en fleksibel helhedsløsning, hvad enten den sidder på en skole, i en virksomhed, på et kongrescenter eller i en privat bolig. SmartAir giver alle fordele ved en sikker, elektronisk adgangskontrol, idet både husstandens beboere, gæster og medarbejdere nemt og sikkert kan få adgang. Det er let og hurtigt at opgradere, udvide eller ændre systemet, hvis behovet for sikring og fleksibilitet ændrer sig.

Imponerende mængde information

På verdensplan bliver SmartAir adgangskontrol brugt i mange millioner eksemplarer hver dag. Det er en af verdens mest udbredte berøringsfri teknologier, og med god grund. SmartAir giver dig mulighed for at gemme imponerende mængder informationer på et enkelt nøglekort. Det er nemt at bruge og højner beviseligt sikkerheden. SmartAir er let at installere, administrere og benytte, og det er fleksibelt og sikkert. Kontakt HV Låseteknik og hør meget mere om SmartAir adgangskontrol.

HV Låseteknik har været med lige fra starten da SmartAir kom på markedet, og har siden da installeret mange anlæg for mange forskellige typer og størrelser af kunder lige fra små apoteker til kæmpe installationer hos energiselskaber. Vi en full service virksomhed, lige fra rådgivning og installationen til vedligeholdelse og ikke mindst løbende support.

Mange forskellige forhold

De mange installationer har gjort at HV Låseteknik er blevet mødt med alle mulige og umulige forhold at installere SmartAir på. Vi har set de fleste udfordringer man kan komme ud for. Vi har i den forbindelse videreudviklet på SmartAirs sortiment. Tilføjelserne inkluderer nye monteringsbeslag og hærværkssikring, og vi kan derfor levere Smartair løsningen

hvor der ellers ikke kan sidde SmartAir. Vi råder også over en elektriker for at lette installationen for jer. Derved kan ethvert anlæg følges til dørs.

 

RUKO Smartair er primært til boligselskaber og Erhverv

Smartair adgangskontrol er specielt velegnet til Erhvervsvirksomheder, boligselskaber og til den offentlige sektor grundet sin fleksibilitet og brugervenlighed. SmartAir adgangskontrol er let fordi:

  • Installationen af systemet er ledningsfrit.
  • Softwaren er yderst brugervenlig.
  • Der er gratis online support på alle software installationer det første 1 år.

SmartAir adgangskontrol er en brugervenlig løsning der fungerer uden nøgler og installationskabler. SmartAir adgangskontrol er sikkert fordi der er kontrol med hvem der har adgang til hvilke døre og hvornår de individuelle nøglekort eller nøglebrikker har været brugt.

Nemt og sikkert

SmartAir adgangskontrol er et moderne og effektivt produkt indenfor adgangskontrol. Systemet er pålideligt og nemt at få installeret. Hos HV Låseteknik’s kunder er SmartAir et meget populært produkt. SmartAir kan let tilpasses jeres individuelle behov, så I får præcis den løsning, I ønsker. Derudover er SmartAir nem at udvide eller flytte uden de store omkostninger. HV Låsteteknik er Ruko certificeret og tilbyder vi dig en komplet løsning med både salg og montering af den effektive SmartAir adgangskontrol. Det er nemt, det er sikkert, og det er effektivt.

Support og efter service

SmartAir leveres af HV Låseteknik med online service support. Dette betyder at vi altid vil kunne hjælpe dig på den maskine hvor du kører SmartAir softwaren. Vi efterlader jer ikke når systemet er installeret, for vi tror på god service

[pro-player]http://www.youtube.com/watch?v=E-McP4YNBWo[/pro-player]