Adgangskontrol

Behov for adgangskontrol?

Vælg selv hvem der skal have adgang til din virksomhed. Med adgangskontrol fra Smartair kan du selv administrere, hvem der har adgang og hvornår de skal have adgang.

Med adgangskontrol kan man sikre sig overblik og administration af forskellige områder i en virksomhed, boligforening eller offentlig institution. Det kan for eksempel vis være, at en håndværker skal have en enkelt dags adgang til hovedindgangen men ikke til kontorer eller depoter. Her kan man så kode en brik der giver disse rettigheder, det betyder at hvis brikken bliver forsøgt brugt ugen efter, vil den simpelthen ikke virke.

Smartair består af enkelte enheder som kan fungere både med batteridrevet enheder og med trådløst netværk. Dette betyder at man ikke behøver dyre kabeltræk og man kan efterfølgende udbygge systemet.

Softwaren til Smartair er meget brugervenlig og kræver ikke IT kendskab. Hvilket betyder at der ikke behøves personale med IT kompetencer for at kunne administrere systemet.

Der er derudover altid hjælp at hente da HV Låseteknik som godkendt installatør af Smartair tilbyder døgnvagt og gratis online support.

Du kan du hente en brochure her